Nyhetsbrev for glade lakser
Problemer med visningen? Åpne i nettleser
Nyhetsbrev fredag 27. oktober

Olve Grotle (H) og Rasmus Hansson (Mdg) sammen med Norske Lakseelvers Sigurd Hytterød under paneldebatten om Havbrukutvalgets NOU.

Havbruksseminar på Flesland

Havbruksutvalget sin NOU om en Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping stod i fokus på Norske Lakseelver og NJFFs seminar på Flesland denne uka.

Om lag 100 personer deltok fysisk på torsdagen, og 640 var innom og så på deler eller hele streamingen av seminaret. Seminaret hadde fokus på Havbruksutvalgets NOU, samt nye trusler mot villaks og sjøørret, og ble godt dekket av oppdrettsmedia. ilaks (åpen), Kyst (abonnement) og Intrafish (abonnement) dekket seminaret.

NOUers skjebne er avhengige av at det blir politikk ut av forslagene. Alle politikerne som var tilstede, var enige i at så måtte skje med denne utredningen. Det er høringsfrist 2/1 2024. Norske Lakseelver vil nå jobbe sammen med organisasjonene i Villaksalliansen for å levere et best mulig høringssvar. Våre foreløpige betraktinger kan du lese her.

Seminaret ble streamet. Fikk du det ikke med deg, kan det ses i sin helhet her.

Husk Villaksauksjonen

Torsdag 9/11 er det tid for årets Villaksauksjon på Høyloftet i Oslo. Dette blir en kveld i villaksens tegn -  i regi av Reddvillaksen. Denne kvelden har du muligheten til å sikre deg noen skikkelige godbiter til neste års fiske. I år er katalog full av nye og gamle laksefisketilbud. Alle inntektene går til arbeidet for villaks og sjøørret,

Husk at du må melde deg på og betale inngangsbillett innen 5/11. Påmelding på epost til jonawalle@gmail.com og betaling på Vipps (400 kroner) til 828449 – det inkluderer mat og drikke.

Husk at du på våre  nettsider kan følge laksenorge både med nyheter fra medlemselvene og nyheter fra andre media.

Du kan følge Norske Lakseelver på Facebooknett Instagram og YouTube

. +47 91568229
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
Mailmojo