Åpne i nettleser
Norske Lakseelver jobber for mer laks i elvene, gjennom mer aktivitet og bedre lokal forvaltning. Spre gjerne nyhetsbrevet til andre som burde lese det. 
 
 
 
 
Følg oss: nettside Facebook instagram 
 

Villaksauksjonen 2016

Villaksauksjonen arrangeres hver høst av stiftelsen Redd Villaksen, med hjelp fra Norske Lakseelver og våre medlemselver. Årets live-auksjon gikk av stabelen 27. oktober og resultatet ble i overkant av 1 million kroner, som Redd Villaksen fordeler ut på gode formål for å redde villaks og sjøørret i landet. Fra 4.-13. nov kan du også kjøpe fiske gjennom nettauksjnen. På årets auksjon ble det for første gang delt ut prisen "Årets Gullaks", og den gikk til to som virkelig fortjente det!

 
Les mer
 
 
 
 
 
 

Oppsummering årets laksesesong

Årets laksesesong kan i sin helhet beskrives som et storlaksår, selv om det var store variasjoner mellom regionene. Antall laks fanget er på snittet for de siste 10 sesongene. Sesongen begynte med et bra innsig av storlaks, noe som førte til jubelrop fra fiskerne i mange elver. Men smålaksen har uteblitt eller vært direkte fraværende mange steder. 

 
Les mer
 
 
 

På tide å merke oppdrettslaksen!

Det er all grunn til uro etter at våre fremste forskere har analysert hvordan flere tiår med rømt oppdrettslaks i elvene har påvirket genene til vår livskraftige og spreke villaks.

 
Les mer
 
 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet